Intrebari

ASTEPTAM SI INTREBARILE TALE, DACA CELE DE MAI JOS NU TE-AU LAMURIT COMPLET

1. Ce inseamna video chat-ul ?

Videochatul, din punct de vedere tehnic, este un job in care discuti cu o persoana din strainatate (in general se logheaza persoane din Australia, America, Asia si Europa de Vest), prin intermediul unei camere video si a unui calculator conectat la Internet.
Concepul de videochat a evoluat intre timp, axandu-se pe flirt si construirea de relatii virtuale cu membrii (persoanele care se conecteaza si platesc pentru a purta o conversatie cu tine).

2. Ce trebuie sa fac in timpul unei sesiuni ?

Videochatul la ShowTime Studio este unul glamour, bazat pe conversatie si senzualitate. Daca esti o fata isteata si stii sa folosesti feminitatea si charmul in favoarea ta, trainerii nostri te vor invata cum sa discutii cu membrii, pentru a avea cat mai multe sesiuni platite.
Mai pe scurt, vei discuta, vei flirta si vei decide impreuna cu membrul ce vei face in timpul unei sesiuni platite, in functie de dorintele si limitele tale.

3. In ce consta interviul de angajare ?

Intr-o discutie deschisa intre tine si managerul studioului. Iti prezentam avantajele si termenii de lucru la ShowTime Studio, te incurajam sa adresezi toate intrebarile legate de videochat si angajare si te lasam pe tine sa decizi daca echipa noastra este cea in care te vei simti cel mai bine.

4. Este legal videochat-ul ?

Da, videochatul este o activitate legala. Pentru aceasta, trebuie sa ai 18 ani impliniti si sa lucrezi intr-un spatiu special amenajat, pe baza de contract de munca. La ShowTime Studio respectam toate prevederile legale si iti oferim siguranta unui loc de munca, la standardele unei institutii prestigioase.

5. Care este programul de lucru ?

Programul de lucru este structurat in 3 ture, pe care ti le poti alege singura. Astfel, tura de dimineata incepe la ora 7:00 si se termina la ora 13:50, tura de dupa-amiaza incepe la ora 14:00 si se termina la ora 21:50, iar tura de noapte dureaza de la ora 22:00 la ora 6:00.
In fiecare tura iti poti lua pauza o ora, in care sa te relaxezi (ora libera poate fi structurata in 3 pauze de cate 20 de minute, 2 pauze a cate 30 de minute sau o singura pauza, de o ora.)
Pe parcursul unui payment (luna de lucru este structurata in paymenturi de cate doua saptamani: perioadele 1 – 16 si 16 – 30/31 ale lunii) trebuie sa lucrezi 10 ture, organizate in functie de programul tau.

6. Aveti conditii speciale pentru studente, in timpul sesiunii ?

Da. Pentru modelele care sunt studente, in perioada sesiunii, le oferim oportunitatea sa realizeze doar 8 ture in 16 zile. Daca esti organizata, poti sa-ti structurezi programul astfel incat sa ai timp de amandoua. De asemenea, iti poti lua concediu de odihna pentru a invata.

7. Vor afla parintii ca fac videochat ?

Site-urile pe care vei lucra au accesul blocat in Romania, iar un utilizator de rand nu te poate gasi. Prin urmare, cei dragi tie vor afla in momentul in care te vei decide tu sa le spui.

8. Voi avea sedinte foto gratuite ?

Bineinteles. La inceputul colaborarii si ori de cate ori consideri ca ai nevoie, iti oferim sedinte foto profesionale gratuite.Sedintele foto se realizeaza atat in cadrul studioului nostru foto, cat si in natura sau in locuri tematice. In final, fotografiile sunt retusate si iti sunt realizate albume foto glam, care te vor ajuta sa-ti potentezi incasarile.

9. Trebuie sa arat ca un model pentru a face videochat ?

Un model de succes este o prezenta placuta si o fata care are grija de imaginea ei. Cu toate acestea, chiar daca nu ai proportiile unui fotomodel, poti sa ai un succes formidabil in fata camerei. Important este sa ai un caracter frumos si sa apelezi la micile trucuri de improspatare a look-ului inainte de a te loga (sa-ti aranjezi parul, sa te machiezi etc.). Aspectul conteaza intr-o anumita masura, dar noi suntem de parere ca nu exista femei neatractive, ci doar femei care nu s-au pus in valoare inca.

10. Pot face videochat cu prietenul ?

Da. ShowTime Studio iti ofera prilejul sa lucrezi si la cuplu.

11. Trebuie sa folosesc jucarii sexuale?

Nu. Incasarile cele mai frumoase le au fetele care se axeaza pe comunicare si pun accent pe personalitatea lor in construirea imaginii online. Insa fiecare are dreptul sa-si castige banii asa cum doreste. Prin urmare, nu sunt obligatorii, dar nici interzise.

12. Pot sa fac videochat daca nu stiu o limba straina?

Videochatul se bazeaza pe construirea de legaturi virtuale cu membrii tai. Pentru aceasta trebuie sa te poti exprima bine, macar la nivel conversational.Este necesar un minim de cunostinta de limba de circulatie international, de preferat limba engleza.

13. Trebuie sa am 18 ani impliniti ?

Da. Daca nu ai 18 ani impliniti, te vom ruga sa revii cand vei fi majora.

14. Cat pot castiga ca model videochat ?

Un model ShowTime Studio poate castiga intre 500$ si 5000$ pe luna. Depinde doar de tine, de ambitia si entuziasmul tau, de felul tau de a fi si de seriozitatea pe care o acorzi acestei activitati. In prima luna, chiar si fara experienta in domeniu, poti castiga 1000$, iar in timp poti ajunge la sume fabuloase, de pana la 10 ori mai mari. Totul cu rabdare, perseverenta si munca.