Articole videochat

        Video chat-ul nu  inseamna prostitutie !

Videochat-ul este un subiect tabu in acest moment, daca citesti forumurile si articolele pe acest subiect sau daca pur si simplu intrebi oamenii ce parere au despre acest job. Majoritatea au o parere proasta, unii nu stiu ce sa iti raspunda, iar altii vor spune ca nu ar putea sa practice aceasta meserie.

Totusi, pana la urma este vorba despre o alegere personala. Desi opinia publica este foarte reticenta, fetele care lucreaza in acest domeniu expun o alta latura a videochat-ului. Dar care este adevarul, pana la urma?

Cel mai mare stereotip este faptul ca videochat = o forma a prostitutiei. Desigur, parerile sunt impartite, insa fetele sustin ca atata vreme cat nu exista contact fizic, nu poate fi vorba despre vinderea trupului pe bani. Mai degraba, este o modalitate de a-ti vinde imaginea, brand-ul personal. Tinerele care fac videochat investesc constant in haine, lenjerie intima, saloane de infrumusetare, machiaj, pentru a crea o imagine dorita de catre barbatii care le solicita serviciile. Oare nu asta  fac si multe alte persoane lipsite de inhibitii  pe site -urile de socializare ?! exemple sunt  multiple’daca deschide spre exemplu Instagram-ul sigur o sa vedem profilele cu cei mai multi urmaritori ca au content erotic, asta fac chiar si  o parte din cantaretele din RO, deci ca sa revenim  ”este o modalitate de a-ti vinde imaginea”. 

Site-urile de mai jos : MyFreeCams, Chaturbate, BongaCams, Cam4, Cams, FreeWebcams, CamPlace, StripChat, CamSoda sunt considerate freemium, chiar daca au multe asemanari fiecare este diferit si trebuie stiu asta din start. Nici un site nu este identic, fiecare are ritmul lui si specificul lui.

         

  •  Site-urile de mai jos sunt printre cele mai cunoscute, multe modele prefera sa formeze relatii si sa lucreze pe ele .LiveJasmin, Flirt4Free, Streamate, XLoveCam, ImLive, CamContacts, iFriends, CamGasm, SoulCams